Weer een geslaagde editie van onze jaarlijkse quiz

06 November 2017

Weer een geslaagde editie van onze jaarlijkse quiz

Naar jaarlijkse traditie organiseerde Groen Merksplas afgelopen vrijdag een quiz voor het goede doel.   Zoals gewoonlijk had ons quizteam er alles aan gedaan om er een leuke bedoening van te maken waarin ieders talenten aan bod konden komen.

 

 

Rond het thema van Suske & Wiske werden een honderdtal vragen voorgeschoteld. Wie de boomklever kon onderscheiden en nog wist wat er was gebeurd met de Rohingya of John Mc Cain nog voor de geest kon halen en al eens van de Eburonen had gehoord was goed op weg om zich vooraan in de rangschikking te positioneren.

De proefronde met tien soorten groenten, smakelijk

Tussendoor hadden we natuurlijk nog de obligate tussenrondes met een leuk proevertje e.d. Samen goed voor een avond leute en plezier met krakende hersenen. De uiteindelijke winnaar bleek de ploeg "Oliver" die slechts één puntje meer had dan" Wellomb Nieblont" die op hun beurt één puntje meer had dan de bronzen "Happenpeimers". De volledige uitslag kan je hier in alle rust bekijken.


De winnende ploeg: Oliver

 

Het goede doel vonden we dit jaar bij Nautica, de school voor buitengewoon onderwijs in de Kleiryt. De opbrengst zal gebruikt worden om een degelijke huisvesting te realiseren voor de aanwezige dieren. Dit past op zich weer in de herinrichting van de groene ruimte waarover de school beschikt en die verschillende pedagogische doelen ondersteunt.

We danken alle deelnemers voor hun aanwezigheid en hopen dankzij hen een mooi bedrag te kunnen overmaken.

Een goed gevulde zaal

Hopelijk tot een volgende editie, we houden u op de hoogte.