Merksplas koos voor het alternatief!

15 Oktober 2012

Merksplas koos voor het alternatief!

Bedankt voor je stem en je vertrouwen. Mee dankzij jou is Groen   een van de s van de gemeenteraadsverkiezingen. Bovendien halen we in de provincie Antwerpen een van de beste Groen-resultaten. Samen met 693 anderen koos je voor 

met twee zetels (+ 1!)winnaarvernieuwing en die vernieuwing willen wij brengen. Kijk maar naar onze voorstellen over betaalbaar wonen, veilig verkeer en inspraak en betrokkenheid.

We zijn erg fier op het werk van de hele ploeg en de extra vrijwilligers in de voorbije weken tijdens de campagne en op het gemeenteraadswerk van Jef Schoofs de voorbije jaren. Déze uitslag is daarvan het mooie resultaat.

 

Jouw stem hard laten horen!

Hoewel wij graag onze verantwoordelijkheid in het gemeentebestuur hadden opgenomen, biedt deze uitslag ons niet de kans om mee te besturen. Leefbaar Merksplas behoudt immers haar absolute meerderheid.

Wij beloven jou en onze andere vele kiezers om hun stem hard te laten horen in de gemeenteraad. Vanuit de oppositie zullen wij alles zetten op betaalbaar wonen, veilig verkeer en inspraak en betrokkenheid. De meerderheid kan verder doen, maar 'rustig verder doen', daar zullen wij een stokje voor steken.

Daarnaast zullen we hard inzetten op de uitbouw van onze groep zodat we binnen 6 jaar wel de kans kunnen krijgen om mee te besturen.

Merksplas koos voor het alternatief!

Het is duidelijk dat er in Merksplas vandaag gekozen is voor het alternatief, dat bewijst de inkrimping van Leefbaar Merksplas met 10,6 % en ook de overwinning van N-VA. We feliciteren hen ook met hun mooie debuut in de gemeenteraad.

 

Namens het hele team van Groen Merksplas

Jef Schoofs

lijsttrekker Merksplas