Caroline Van Mirlo

04 September 2018

Caroline Van Mirlo

Plaats 7

Ik ben getrouwd en mama van 3 dochters.  3 dochters hebben ook ieder hun hobby's en dus zijn we regelmatig op pad. Voor die verplaatsingen maken we zo veel mogelijk gebruik van de fiets. Ongetwijfeld heb je ons al zien passeren met het gezinnetje.

Ook voor het woon-werk-verkeer verkies ik de fiets. Weer of geen weer, dagelijks verplaats ik me naar Turnhout waar ik werk. Al jaren werk ik in de gehandicaptensector. Van begeleider tot diensthoofd, vormingsverantwoordelijke en kwaliteitscoördinator.  

De mens in al zijn facetten interesseert me enorm.  We kozen er dan ook voor om ons in te zetten als pleeggezin voor volwassenen met een beperking. 

In mijn vrije tijd ben ik altijd te vinden voor muziek en wat dansen. Met het hart bij de Chiro zijn mijn man en ik ook lid van de kookploeg.  Een uitstap met deze vrienden is en blijft altijd enorm leuk.

Mensen praten over wat goed is maar vooral over wat niet goed is.  Zeuren helpt ons echter geen stap verder en daarom wil ik samen met Groen proberen er zelf een positieve draai aan te geven.  Iedereen heeft (groene) ruimte nodig. Ruimte om jezelf vrij te kunnen bewegen, om jezelf te kunnen zijn in ons Merksplas.