Simonne Dockx

04 September 2018

Simonne Dockx

Plaats 16

Ik ben gepensioneerd administratief medewerker van een basisschool, moeder van 4 kinderen en oma van 5 kleinzonen en 5 kleindochters.

Kunst in alle mogelijke vormen interesseert mij enorm. Zelf probeer ik ook actief aan de slag te gaan met keramiek, glastechnieken en andere interessante kunstvormen die mijn weg kruisen. Daarnaast geniet ik enorm van een leuk boek en een potje koken. Feestjes bouwen met het ganse gezin wil ik voor geen geld van de wereld missen.

Waarom ik kies voor Groen? Het antwoord is heel eenvoudig. Omdat ik wens dat er na mij, nog plaats en ruimte is op deze aardbol voor onze kleinkinderen. Samen moeten wij ervoor zorgen dat ook zij nog kunnen genieten van een groene wereld waar het goed wonen en werken is.

Tijdens mijn loopbaan werd ik regelmatig geconfronteerd met gezinnen van vreemde origine. Met het weinige dat ze hadden, probeerden deze mensen een nieuw leven op te bouwen na hun vlucht. Steeds dankbaar voor wat ze hadden. Ook deze mensen hebben het recht om gelukkig te zijn. Daarom wil ik meebouwen aan een mooie multiculturele samenleving

Sportlui kunnen samen één team vormen. Waarom zouden wij dan geen sociaal team kunnen zijn?