Fien Dens

04 September 2018

Fien Dens

Plaats 15

Mijn ganse leven woon ik al in Merksplas. 17 jaar lang bracht ik enorm veel tijd door in de Chiro. Net als mijn zussen maakte ik ook de stap tot leiding. Nog steeds ben ik niet weg te slaan uit deze fijne vereniging en blijf ik actief in de keukenploeg. Tijdens deze toffe periode heb ik mijn vriend, Thomas, leren kennen. We zijn gedurende vier jaar conciërge op Spelewei geweest en lid van de jeugdraad.

In mijn vrije tijd trek ik regelmatig een sportieve outfit aan of amuseer ik me met onze hond, kat, konijn en kip. Al reizend ontdek ik graag andere delen van de wereld.

Aandacht voor de medemens heb ik altijd belangrijk gevonden. Als lid van de wereldwinkeljongeren heb ik mijn steentje bijgedragen door onder andere de wereldwinkel mee open te houden. Ook mijn opleiding als maatschappelijk assistent was een logische stap. Intussen werk ik als administratief medewerker bij de brandweer in Malle. Administratief werk is echter niet genoeg. Dus start ik binnenkort ook nog aan de opleiding als hulpverlener-ambulancier.

Samen kunnen we beter voor elkaar en onze omgeving zorgen, daar ben ik van overtuigd. Daarom wil ik ook mijn schouders mee onder Groen zetten. Zodat we samen deze wereld kunnen verbeteren. Zorgen voor onze medemens, zodat iedereen de kansen krijgt die hij of zij verdient. Opnieuw een logische stap! #hetkananders